Savjetovanje o produkciji TV serija

Kreativna producentica - (Co)Showrunning

„Glavni zadatak kreativnog producenta je da napravi kvalitetnu seriju u okviru budgeta i vremenskih rokova“

S raznim produkcijskim poslovima u desetak TV produkcija u regiji iza sebe, mogu točno i brzo procijeniti u kojem segmentu je potrebno poboljšanje i predložiti efikasna rješenja. Moj je zadatak da vam svojim znanjem olakšam svladavanje rasporeda snimanja i organizaciju poslova u svim fazama produkcije.

European Showrunner Programme

„Dvanaest nadarenih showrunnera iz cijele Europe je odabrano za sudjelovanje u sveobuhvatnom programu obuke tijekom šest mjeseci. Sudionici u ovom prvom krugu programa bili su vrhunski, većina ih je već razvila serije kao kreatori, svi su radili kao glavni scenaristi i ostvarili velike uspjehe kao scenaristi.“

Creative Europe Media, 2022.

Neki od mentora i predavača: Jeppe Gjervig Gram (Borgen, Follow the Money), Jeff Melvoin (Killing Eve, Northern Exposure), Frank Spotnitz (The Man in the High Castle, The X-Files), Hagai Levi (Our Boys, In Treatment), Achim von Borries i Hendrik Handloegten (Babylon Berlin), Hanno Hackfort, Richard Kropf i Bob Konrad (Kleo, 4 Blocks), Uta Briesewitz (Stranger Things, Westworld, The Deuce), Uli Hanisch (The Queen’s Gambit)