Nastava

Nastava se odvija u prostranim, svijetlim i moderno opremljenim učionicama škole, što pozitivno utječe na raspoloženje i motivaciju, tako da se nakon svakog sata javlja želja za ponovnim dolaskom.

Nastava se temelji na programu Vijeća Europe, koji propisuje 6 stupnjeva (A1, A2, B1, B2, C1, C2), a svaki stupanj podrazumijeva učenje od otprilike 150 sati. Oznake na svjedodžbama (A1, A2, B1, B2, C1 i C2) prepoznatljive su i jedinstvene u čitavoj Europi, tako da više nećete imati poteškoća u dokazivanju i objašnjavanju stupnja znanja pojedinog jezika.

Nastavu vode profesori koji su u svakom trenutku spremni odgovoriti na sva Vaša pitanja, kojima je polaznik na prvom mjestu i koji Vas neće ukoriti ako nešto niste razumjeli ili odmah shvatili. To je upravo ono zbog čega polaznici više vole naše tečajeve od klasičnog učenja u škol i gdje učenik stalno strepi da li je udovoljio profesoru te da li će ga netko ismijati zbog nekog pitanja.

Veličina grupe je do maksimalno 10 polaznika, tako da svi u toku sata sudjeluju, pa i oni sporiji koji su obično zanemareni u većim grupama jer se nema vremena čekati njihov odgovor.

U nastavi se koriste najmoderniji i najkvalitetniji udžbenici renomiranih stranih izdavača za pojedini strani jezik te svi ostali dodatni materijali. Svaki udžbenik ima link na web pa svi oni koji žele više mogu samostalno raditi kod kuće.

Nastava se odvija u većini slučajeva u popodnevnim i večernjim satima, termini su ili ponedjeljak-srijeda ili utorak-četvrtak, po dva školska sata odjednom.

Dostupni jezici

U našoj školi stranih jezika, nudimo raznolike tečajeve koji obuhvaćaju širok spektar jezika diljem svijeta.

Francuski
Engleski
Mađarski
Talijanski
Poljski
Ruski
Njemački
Španjolski