Cambridge ESOL ispiti

Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) međunarodno su priznati ispiti, rađeni prema standardima Vijeća Europe i udruženja ALTE, europskog udruženja za izradu testova iz stranih jezika. Cambridge ESOL svjedodžba garancija je vašeg znanja i vaš put do uspjeha. Zašto polagati Cambridge ESOL ispite iz engleskog jezika? Učite engleski godinama, ali niste sigurni koliko ga dobro znate? Idete na profesionalno ili akademsko usavršavanje u inozemstvo, a jezik komunikacije je engleski? Tražite posao, a jedan od uvjeta je i znanje engleskog – kako dokazati budućem poslodavcu da dobro vladate jezikom u svim vještinama. Cambridge ESOL ispiti dijele se na ispite iz općeg engleskog jezika, ispite iz poslovnog engleskog jezika te ispite iz engleskog jezika za djecu:

Ispiti iz engleskog jezika
Common European Framework - razine Vijeća Europe General English - razine općeg jezika Business English Certificates Europe - razine poslovnog jezika International English Language Testing System - English for Academic Purposes Cambridge Young,Learners English Tests
A1
Breakthrough
- - 1.0
2.0
Starters
Movers
A2
Waystage User
KET Key English Test - 3.0 -
B1
Threshold User
PET Preliminary English Test BEC Preliminary 4.0
4.5
-
B2
Independent User
FCE First Certificate in English BEC Vantage 5.0
5.5
-
C1
Competent User
CAE Certificate in Advanced English BEC Higher 6.0
7.0
-
C2
Good User
CPE Certificate of Proficiency in English 7.5
8.0
-
- - - 9.0
Ispiti iz poslovnog engleskog jezika Ispiti iz engleskog poslovnog jezika osmišljeni su na način da zadovolje potrebe svih onih koji se na svojim radnim mjestima susreću sa situacijama stvarnog poslovnog jezika. Ispiti iz engleskog jezika za djecu Ispiti su namijenjeni djeci u dobi između 7 i 12 godina koja engleski uče kao strani jezik. Osmišljeni su da budu pristupačni i zanimljivi. Nema prolaznih i negativnih ocjena, tako da svaki polaznik dobiva svjedodžbu koja pokazuje uspjeh na skali od 1 do 5, za svaku od testiranih vještina. Ti testovi osnova su za daljnje učenje i napredovanje. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.